19:00

Luleå SK

Referat

Notvikens IK 2 - Luleå SK

Som vi befarade så inledde seriefavoriterna Notviken matchen I ett högt tempo med aggresiv press och vi var inte rikigt "på tå" första halvtimmen utan spelade lite för avvaktande och gjorde Notviken bättre än vad de egentligen var.

1-0 till Notviken kommer I den 19:e minuten genom en fin passning ett väl avvägt skott från högerkanten över Florence I målet.
2-0 kommer I den 30:e minuten efter en tilltrasslad hörnsituation där Notvikens Verran Nyström håller sig framme på en målvaktsretur och kyligt lyfter in bollen.

I den andra halvleken flyttar vi fram positionerna och spelar aggresivare över hela banan vilket ger resultat I ett antal fina lägen. Janina gör ett bra inhopp där hon med sin fart jobbar till sig en frispark som Sanna Lindgren snygg placerar I mål till 2-1 men närmare kommer vi inte och sett över matchen vinner Notviken rättvist.

Vi tar med oss en bättre 2:a halvlek, Malin Sundqvist jobb och kyla på mittfältet, ett piggt inhopp av Janina, Sannas kyliga frispark och att vi trots allt aldrig gav upp utan satte press på Notviken I slutet.

Notvikens Börje Lööw ville skriva över favoritskapet på LSK men Notviken ser ut som klara seriefavoriter.

Några glimtar från matchen finns här

På söndag 19:00 på hemmaplan möter vi Gammelstads div 2 lag I Coop Norrbotten Cup.